Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann visszatért az Atlético Madridhoz – HIVATALOS

Amiről korábban beszámoltunk, az éjszaka folyamán hivatalosan is megerősítést kapott, az Atlético Madrid egykori sztárjátékosa visszatért a csapathoz a Barcelonától…

(Photo by David Ramos/Getty Images)

A Barcelona csapata a következő egy évre vételi opcióval kölcsönadta az Atlético Madrid együttesének a korábban a madridiaktól megszerzett Antoine Griezmann játékjogát.

Emlékezhetünk rá, hogy a 30 esztendős francia szélső korábban igazi sztár volt a “matracosoknál”, azonban hosszas huzavona végén végül igent mondott a katalánok hívószavára, ahol viszont csak egy lett a sok közül. Griezmann két évvel ezelőtt 120 millió euró ellenében igazolt át a Barcához az Atlético együttesétől, ám a katalánoknál meg sem tudta közelíteni korábbi formáját és a klub elvárásait sem teljesítette.

Griezmann első barcelonai idényében minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 15 találatig jutott, a másodikban pedig 51 meccsen 20 góllal zárt, ebből a bajnokságban 13 alkalommal volt eredményes. Ezzel egyidejűleg a katalán sajtó is egyre valószínűbbnek tartotta, hogy a Barca túl akart adni a hozzáfűzött reményeket maradéktalanul nem beváltó egykori sztárigazolásán, korábbi csapata pedig készen állt visszafogadni őt.