Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepetések a Fradi El-keretében

A Ferencváros csapata a pénteki napon kijelölte az Európa-liga 2021-2022-es szezonjában használatos játékoskeretét…

 

Kisebb-nagyobb meglepetésre a magyar bajnok Ferencváros nemzetközi keretéből kimaradt az utóbbi időben magatartásbeli problémákkal küzdő Franck Boli és a sérüléssel bajlódó Lasa Dvali egyaránt. Kettejük kihagyásával kapcsolatban a zöld-fehérek osztrák vezetőedzője, Peter Stöger a következőket mondta el a klub hivatalos honlapjának:

“Egy ilyen döntést meghozni sosem könnyű, de végül a stábommal közösen elkészítettük a listát. Néhány játékost ki kellett hagynunk, hiszen korábban vagy jelenleg sérüléssel bajlódtak, igaz ez például Lasha Dvalira is. Mellette Franck Boli sem szerepel a keretben, akinek mellőzésére több okunk is volt. Voltak vele problémák a múltban, ezekről beszéltünk is egymással, de a múlt hétvégén ismét gond volt vele, ezt követően pedig úgy döntöttünk, hogy nem lehet tagja a csoportkörre benevezett keretnek. Mindenkinek a Ferencvárosért kell dolgoznia, a legfontosabb a csapategység! A folytatásban pedig bízzunk abban, hogy nem lesznek újabb sérültjeink.”

Mint ismeretes, az Európa-liga csoportkörében a Fradi a a német Bayer Leverkusen, a skót Celtic és a spanyol Real Betis csapatával együtt a G csoportba kapott besorolást. A zöld-fehérek menetelésüket szeptember 16-án, csütörtökön a Bayer Leverkusen vendégeként kezdhetik meg.

A Ferencváros kerete az Európa-ligára:

Kapusok: Bogdán Ádám, Dibusz Dénes
Védők: Miha Blazic, Botka Endre, Marijan Cabraja, Eldar Civic, Csontos Dominik, Adnan Kovacevic, Samy Mmaee, Henry Wingo
Középpályás: 
Somália, Zseljko Gavrics, Aissa Laidouni, Stjepan Loncar, Szánthó Regő, Vécsei Bálint, Kristoffer Zachariassen
Támadók: Ryan Mmaee, Róbert Mak, Tokmac Nguen, Myrto Uzuni, Olekszandr Zubkov