Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem nevezi egyik legjobbját a Fradi az El-be – sajtóhír

Sajtóinformációk szerint a Ferencváros nem fogja nevezni az Európa-liga csoportkörébe egyik legeredményesebb támadóját, Franck Bolit.

A döntés háterében fegyelmezési szándékok állnak. Ugyanis az elefántcsontpart támadó a DVSC elleni mérkőzés előtt engedély nélkül külföldre utazott, majd távollétének okáról is valótlan információkat közölt a Ferencváros vezetőségének.

Bolinak nem ez az első esete, korábban az FTC vezetőedzője, Peter Stöger árulta el, hogy ő maga rakta ki a keretből az afrikai támadót, mert nem volt megelégedve a hozzáállásával. Azonban a későbbi edzésmunkája alapján visszakerült.

Boli az elmúlt szezonban, minden sorozatot figyelembe véve, a második legeredményesebb játékosa volt a csapatnak és az idei szezonban is (holtversenyben) a második helyen áll a házi góllövőlistán. A Young Boys elleni első mérkőzésen a Fradi mindkét gólját ő szerezte.

A Ferencváros számára a csoportkör küzdelmei szeptember 16-án kezdődnek meg. Az FTC ellenfelei a Bayer Leverkusen, a Celtic és a Real Betis lesznek.