Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalai Ádám: “Szörnyű volt…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar válogatott szerda esti világbajnoki selejtezőjén 2-1-es győzelmet aratott hazai környezetben Andorra felett…

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Marco Rossi szövetségi kapitányhoz hasonlóan, a magyar válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám is rendkívül kritikus hangot ütött meg a vártnál is nehezebb győzelem után:

“Ha nagyon őszinte akarok lenni, szörnyű volt. Óriási köszönet mindenkinek, aki kilátogatott, és ezt végignézte. A labdával való játékunk borzalmas volt. Teljesen mást terveztünk egy ilyen Eb után. Az angolok és az albánok elleni meccs után is úgy voltunk vele, hogy csak a három ponttal maradunk életben a világbajnoki kijutást tekintve. Ha valaminek most örülhetünk, akkor az maximum a három pont. Nagyon sok munka áll előttünk, sok pozitívumot nem tudok mondani erről a mérkőzésről a három ponton kívül, köszönöm a szurkolóknak, hogy ezt végignézték. Köszönet, hogy utána így fejezték ki az örömüket felénk, remélem, hogy ez még az Eb-ről a kredit, ami megmaradt, viszont innentől teljesíteni kell. A labdával való játékunk borzalmas. Ezt a találkozót sokkal jobban kellett volna lehoznunk.”

A magyar válogatott az első hat mérkőzés alatt szerzett tíz pontjával jelenleg a negyedik helyet foglalja el a selejtezőcsoportjában.