Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Handanovic bosszúra készül a Real Madrid ellen

A tavalyi csoportkörhöz hasonlóan idén is összesorsolták egymással a Real Madridot és az Intert. Mindkét gárdánál jelentős változások mentek végbe a nyáron, így nem feltétlenül jelenthetjük ki, hogy melyik együttes a holnapi találkozó favoritja.

A sors tétmeccsen ritkán hozza össze a Real Madridot és az Intert. Az olaszok ráadásul hivatalos mérkőzésen utoljára 1998. őszén tudták legyűrni a „Királyiakat. Tavaly mind a két alkalommal a Real szerezte meg a három pontot.

Azóta hatalmas változások voltak a kluboknál: távoztak a vezetőedzők (Zidane és Conte), illetve több vezéregyéniség (Varane, Ramos, illetve Lukaku, Hakimi). Az Internél azonban kilenc éve jelenti a megbízható állandóságot Samir Handanovic. A szlovén kapus BL-szezont illető várakozásairól nyilatkozott a mai sajtótájékoztatón:

„Mennyire nehéz a múlt gondolata anélkül, hogy valaha is túl tudnánk lépni a korábbi meccseinken? Mindennek ösztönzőnek kell lennie, ma sokkal tapasztaltabbak, tudatosabbak és határozottabbak vagyunk, mint a múltbéli Inter.”

– fogadkozott Handanovic.