Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: jó hírek érkeztek Harvey Elliottról!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese hivatalos közleményt adott ki Harvey Elliottról. A klub beszámolója alapján az angol középpályás akár még ebben az idényben visszatérhet a pályára.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool vasárnap 3:0-s győzelmet aratott a Leeds United otthonában. Jürgen Klopp öröme mégsem lehetett felhőtlen, hiszen a csapat egyik legnagyobb tehetsége, Harvey Elliott súlyos sérülést szenvedett a mérkőzésen Pascal Struijk szerelési kísérlete után. A “Vörösök” azóta közleményt is adtak ki a játékos állapotáról. A beszámoló szerint Elliottnak eltört a bal bokája, de kedden Londonban már meg is műtötték a sérült testrészt. A Liverpool csapatorvosa, Jim Moxon pozitív hírekkel szolgált, hiszen elmondta, hogy a beavatkozás sikeres volt, így megkezdődhet a rehabilitációs időszak. Moxon hozzátette, hogy szerinte a tavaszi szezonban Elliott már ismét a pályán lehet, ha minden rendben halad a felépülése során. Elliott egyébként nemrég közösségi oldalán jelezte Struijk számára, hogy nem neheztel rá a történtek miatt, és sajnálja, hogy 3 mérkőzésre eltiltották a hátvédet:

Sajnálom a helyzetet Pascal. Tévedés történt! De hamarosan ez is elmúlik, és visszatérhetsz a pályára. Maradj pozitív!

A fiatal angol középpályás nem csupán Struijk felé, de kórházi szobatársa felé is szép gesztust tett, hiszen egy törött karú kisfiúnak ajándékozta a mérkőzésen viselt mezét és cipőjét.