Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Messi mezével tettem emlékezetessé a behívót”

Az argentin válogatott szeptemberi világbajnoki selejtezői alkalmával nem akármilyen megtiszteltetésekben volt része a Boca Juniors kapusának…

 

Az argentin válogatottba először behívót kapó Agustín Rossi bár nem lépett pályára a Bolívia elleni mérkőzésen, a Boca Juniors kapusa a 3-0-ra megnyert világbajnoki selejtező-meccs után megkapta Lionel Messi értékes szerelését:

“Nagy rám, aláírattam vele, és egyelőre még nem kereteztettem be, hanem mosatlan állapotában őrzöm. Hatalmas elismerés volt számomra a válogatottbeli meghívó, melyet ezzel a mezzel még nagyobb becsben tartok. Édesapám egy évvel ezelőtt hunyt el, a családom támogatásával sikerült együtt átvészelnünk ezt a nehéz időszakot. A fontos az, hogy legyünk egymásnak, hogy van kire nézni. Összességében ők is örülnek annak, amit csinálok, és ami történik velem.”

A 26 éves portás különleges módon kapott meghívott, hiszen Emiliano Martínez már visszatért a klubcsapatához, Franco Armani pedig sérüléssel bajlódott, így Rossi lehetett a mérkőzésen végig védő Juan Musso váltótársa.