Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Koeman állása veszélyben, rendkívüli találkozót hívott össze a vezetőség – sajtóhír

A Barcelona ismét csúnyán kikapott a Bajnokok Ligájában a Bayern Münchentől, ám most csak 3 gólt kaptak 8 helyett. Mindazonáltal ez a vereség is Ronald Koeman állásába kerülhet a legfrissebb spanyol sajtóhírek szerint. 

(Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol TV3 információi szerint a Barcelona vezetősége csütörtökön összehívott egy rendkívüli találkozót, amely témája a csapat vezetőedzőjének, Ronald Koemannak az állása.

A tv-csatorna szerint a klub azonnal meneszteni akarja a holland trénert. A vezetőség tagjai között azonban megoszlanak a vélemények erről, az egyik fele azt szeretné, hogy küldjék el Koemant, a másik fele pedig inkább a maradása mellett döntene. Ennek legfőbb oka az, hogy ha élő szerződéssel elküldik, 12 millió eurót kell kifizetniük neki.  

A Barcelona kedden 3-0-ra kapott ki a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. Koeman irányításával a Barcelona eddig csak egy Király-kupa trófeát nyert, az új szezonban pedig a 7. helyen állnak a spanyol bajnoki tabellán két győzelemmel és egy döntetlennel.