Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszabta egyik legjobbjának az árát a West Ham United – sajtóhír

A Kalapácsosok egyik legjobb és legígéretesebb játékosuknak megszabták az eladási árát, és mondhatni nem finomkodtak mikor árcédulát raktak a labdarúgó nyakába.

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

A West Ham United 100 millió euróban határozta meg Declan Rice árát. Nem meglepő, hogy a londoni alakulat minél többet szeretne kapni 22 éves játékosáért, ugyanis kiváló két szezont tudhat maga mögött klubszinten, és a Háromoroszlánosokkal is Európa-bajnokságon.

Rice iránt két komoly érdeklődőről lehetett hallani az elmúlt hónapokban, ezek a csapatok a Chelsea és a Manchester United. Előbbi Jorginhót szerette volna eladni és a helyére szerződtetni a fiatal angol középpályást, de Thomas Tuchel ragaszkodik olasz játékosához, ami nem meglepő, ugyanis a Bajnokok Ligája és Európa-bajnokság megnyerésében is komoly szerepet vállalt. A Vörös Ördögök továbbra is élénk érdeklődést mutatnak a 22 éves játékos iránt a hírek szerint.

A West Ham United felnőtt csapatába 2017 nyarán került fel Rice, azóta pedig 150 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a bizonyításra, amelyeken 6-6 gólt és gólpasszt sikerült összehoznia.