Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Tudom, hogy a Real Madridban fog játszani!”

Az olasz Inter elmúlt szezonbeli sikereinek egyik legfőbb letéteményese, a jelenleg ‘szabadságát’ töltő Antonio Conte meglepő jóslatot tett korábbi játékosáról, Achraf Hakimiről.

Az Interhez Conte hívószavára érkező marokkói jobbhátvéd az 52 esztendős tréner szerint olyannyira nem szakított korábbi klubjával, a Real Madriddal, hogy szinte biztosra vehető, hogy egy napon visszatér még a spanyol fővárosba.

“Hakimi egy fantasztikus képességű fiatal játékos, aki tanulni és fejlődni akar. Meg kellett értenie, hogy nem elég csak támadnia az ő posztján, az utolsó labdáira még jobban oda kell figyelnie, és akkor világklasszis lesz! Már most posztja egyik legjobbja!” – idézi Contét a Sky Sport Italia.

“Mentálisan is előre kell lépnie. Tökéletesen emlékszek, hogy amikor tavaly a Real Madriddal játszottunk az Interrel a BL-ben, a két meccs mennyire megviselte őt. Azon találkozók után még keményebben dolgozott, még eltökéltebb volt. Remek lehetőséget kapott a PSG-től, de tudom, hogy egy napon, lehet nem is olyan soká, a Real Madrid kulcsjátékosa lesz!” – bocsátkozott jóslatokba Conte, aki még arra is kitért, hogy az Itner nagyot veszített a marokkói játékos távozásával, de Denzel Dumfries személyében remek helyettest igazoltak.

“Nem féltem a klubot, hiszen remekül oldották meg Hakimi pótlását! Amennyiben Dumfries beilleszkedik, megtalálja legjobb formáját, nem kérdés, megoldja mjad Hakimi pótlását.” – így Conte.