Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Ha látnám, hogy Cristiano Ronaldo lócitromot eszik meccs előtt, én is megtenném”

 

Cristiano Ronaldo mindig odafigyel a megfelelő edzésre, pihenésre és étkezésre. A Birmingham City csatára, Troy Deeney szinte bármit megtenne, amit a Manchester United támadója.

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Cristiano Ronaldo remek formában tért vissza a Manchester Unitedbe, a Newcastle United ellen két gólt szerzett a Premier League-ben, majd néhány nappal később a Young Boys elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen is betalált.

Az ötszörös aranylabdás nem csupán a pályán van nagy hatással a többiekre, hanem azon kívül is. Az MU negyedik számú kapusa, Lee Grant a talkSPORT-nak elmondta, ha CR nem eszik desszertet, akkor a csapattársak sem nyúlnak hozzá.

„Péntek este egy hotelben voltunk, és általában ez az a nap, amikor egy kicsit csalni szoktunk az étellel. Szokott lenni almás crumble, puding, egy kis brownie, ilyesmi. Elmondom nektek, egy játékos sem nyúlt a desszertekhez. Az egyik játékos megkérdezte, hogy mi van Cristiano tányérján. Természetesen csak egészséges ételt lehetett rajta találni. Akkor esett le, miért is nem nyúl senki sem az egészségtelen ennivalóhoz” – mondta a veterán kapus.

Az esetet hallotta a rutinos angol csatár, Troy Deeney is, aki hozzá is szólt az történtekhez.

„Ha látnám, hogy Cristiano Ronaldo lócitromot eszik meccs előtt, én is megtenném.”

A 36 éves csatárt legközelebb vasárnap délután láthatjuk a Manchester Unitedben, Ole Gunnar Solskjaer csapata a remekül rajtoló West Ham Uniteddel találkozik az angol bajnokságban.