Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti szerint is új üdvöskéje van a csapatnak!

A Real Madrid soron következő, Valencia bajnokiját (21:00, Tv: Splíer 2) megelőzően Carlo Ancelotti ezúttal sem hagyta említés nélkül, a szezont pazar formában kezdő Vinícius Junior teljesítményét.

A Valencia elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatóján Ancelotti külön méltatta brazil játékosát.

“Vinícius egészen elképesztő az 1-az-1 elleni szituációkban! Amióta a klubnál van, még nem futballozott ilyen formában. persze mindannyian tudjuk, hogy mire képes, mekkora potenciállal bír, de öröm látni hogy ilyen jól, és végre eredményesen is futballozik. A gólokkal megjött az önbizalma is.” – idézi Ancelottit az As című sportnapilap.

“Rengeteg pluszt ad már most a csapatnak. Ha még tapasztaltabb lesz, meg lesz a kellő rutinja, biztos vagyok benne, hogy még játékos futballista lesz” – folytatta az olasz tréner, majd illedelmesen visszautasította, hogy senki köszönhető a 21 esztendős játékos remeklése.

“Nem vagyok varázsló, nem tettem semmi különöset, csak megadtam neki a lehetőséget. Ő élt a bizalommal, és remekül futballozik!” – így Ancelotti, majd kitért a Real Madrid másik braziljára, a Viníciusnál egy évvel fiatalabb Rodyrgo Goesre: “Nagyszerű játékos, aki előtt még rengeteg idő áll a fejlődésre. Gyors, jól cselez, a kapu előtt veszélyes. Lényegében most komplett futballista. Csak úgy, mint Vinícius, ő is a Real Madrid jelenét és jövőjét jelenti.”