Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: a hajrában szenvedett vereséget a Galatasaray hazai pályán – videóval

A címvédő Besiktas szombati mozgalmas győzelme után a török bajnokság (Süper Lig) aktuális fordulójában vasárnap délután hazai környezetben lépett pályára a Galatasaray együttese…

(Photo by Elif Ozturk Ozgoncu/Anadolu Agency via Getty Images)

Zsinórban a harmadik mérkőzését sem tudta megnyerni a Galatasaray együttese, amely a vasárnap délutáni órákban a Türk Telekom Stadionban szenvedett 1-0-s vereséget az Alanyaspor ellen. A vendéglátók hiába játszottak a meccs elejétől kezdve jelentős fölényben, valamennyi lehetőségük kimaradt, 17 kapura tartó lövésük közül mindössze három találta el Kirintili ketrecét, aki mindannyiszor hibátlanul védett. Az igazi csattanó a meccs végére maradt, amikor a vendégek portugál légiósa, Daniel Candeias idénybeli első találata jóvoltából bevitte a három pontot érő gólt csapata számára, így a Galata újabb óriási blamát szenvedett el.

Fatih Terim együttese két döntetlen mellett immár egy vereséget is jegyez öt forduló alatt, és a középmezőnyben máris ötpontos lemaradást szedett össze a listavezető Besiktas csapatához képest.

Galatasaray – Alanyaspor 0-1 (0-0)
Gólszerző: ill. Candeias (87.)

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye