Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb tehetséget igazolna az MLS-ből a Bayern München! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese újabb tehetséget igazolna le az MLS-ből Ricardo Pepi személyében.

(Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

A Goal.com információi szerint a Bayern München gárdája nagyon közel áll ahhoz, hogy megszerezze Ricardo Pepit az FC Dallas együttesétől. A 18 esztendős támadó már járt a Bayern főhadiszállásán 2021 januárjában egy háromhetes időszakban öt csapattársával együtt. A beszámolók alapján a bajor sztárcsapat már előrehaladott tárgyalásokat folytat az amerikai csapattal Pepi leigazolását illetően. Nem ő lenne az első tehetség, akire a német rekordbajnok az MLS-ben figyel fel, hiszen a keretben két olyan játékos is van Alphonso Davies és Chris Richards személyében, akik az amerikai profi ligából érkeztek.

Az értesülések szerint Pepi iránt a Borussia Dortmund és az AC Milan is érdeklődött, de a támadó megszerzésére a Bayernt tartják a favoritnak, akik már régóta keresik azt a fiatal tehetséget, akit fokozatosan felépíthetnének Robert Lewandowski mögött a lengyel gólvágó utódjaként. Pepi ebben a szezonban összesen 24 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 12 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 2,5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.