Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: öt forduló után is hibátlan a Napoli! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójában a Luciano Spalletti vezette SSC Napoli a Sampdoria otthonába látogatott, míg a Maurizio Sarri által irányított a Torino vendégeként lépett pályára…

(Photo by Getty Images)

A vezetést Insigne és Osimhen remek összjátékából szerezte meg a Napoli a 10. percben, az akciót a nigériai csatár fejezte be. A gól után a Sampdoria több veszélyesebb ziccert is kidolgozott, ám a hazai gárda ezeket nem tudta kihasználni. Ahogy általában lenni szokott, a másik oldalon jött az újabb találat, a 39. minutumban Fabian Ruiz volt eredményes, Insigne pedig újabb gólpasszt jegyzett. A fordulást követően gyorsan háromgólosra növelte előnyét a Napoli, Lozano passzából Osimhen vette be a Samp kapuját. Az 59. minutumban Zielinski állította be a végeredményt, az előkészítő szerepét ismét Hirving Lozano töltötte be. 

Sampdoria – SSC Napoli 0-4 (0-2)
Gólszerzők:
ill. Osimhen(10., 50.), Ruiz(39.), Zielinski(59.)

A mérkőzés videós összefoglalója:

A mérkőzés hajrájában született a találkozó mindkét gólja. A 76. percben a csereként beállt Marko Pjaca volt eredményes, majd a 90. minutumban Djidji szabálytalansága miatt büntetőhöz jutott a Lazio, amit Immobile magabiztosan értékesített. A Torino tehát két pontot herdált el az utolsó pillanatokban. 

Torino – Lazio 1-1 (0-0)
Gólszerzők:
Pjaca(76.) ill. Immobile(90+1.)

A bajnokság jelenlegi állása:

A góllövőlista élmezőnye: