Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A brazilok egykori legendája páros lábbal szállt bele a kapitányba

Az egykori ikonikus brazil csatárnak markáns véleménye van arról, hogy milyen munkát végez a jelenlegi brazil szövetségi kapitány a válogatott élén…

(Photo by Pedro Vilela/Getty Images)

A brazilok 1994-es világbajnok klasszisa, Romário a minap élesen kikelt a válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Tite ellen, aki szerinte nem végez megfelelő munkát a nemzeti csapat élén:

“Közeleg a világbajnokság, és mindenképpen szükség van az edzőváltásra, mert borzalmasan játszik a csapat. Nincs több elvesztegetni való idő, különben rá fog menni a világbajnokság. A mutatott játék önmagáért beszél, taktikailag rendkívül gyenge teljesítményt nyújtanak meccsről meccsre.”

Az 55 éves Romário azt is hozzátette, hogy véleménye szerint a szövetségi kapitányi posztra a megfelelő ember a Flamengo gárdáját trenírozó Renato Gaúcho lenne.

Mint ismeretes, a brazil válogatott nyolcból nyolc győzelemmel vezeti a dél-amerikai vb-selejtezőcsoportot, azonban nyáron elvesztette a hazai rendezésű Copa América fináléját az ősi rivális Argentína ellen, és a nemzeti csapat játéka sokak szerint hagy kívánni valót maga után az eredményesség ellenére.