Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raúl Jiménez csaknem egy év kihagyás után újra betalált – videóval

Az angol bajnokság (Premier League) vasárnap délutáni programjában a Wolverhampton együttese egygólos győzelmet aratott a Southampton felett nagy visszatérője találatával…

(Photo by Alex Davidson/Getty Images)

A Wolves 1-0-s győzelmet aratott vasárnap délután a Southampton otthonában, miután a második félidő derekánál a közel egy évvel ezelőtt félelmetes fejsérülést szenvedő Raúl Jiménez szállította a mindent eldöntő találatot.

A tavaly október óta először eredményes mexikói támadó az új idény kezdetén állt újra csatasorba, de hosszú kihagyás után érthető módon eddig nem igazán találta a ritmust, ám a “szentek” kárára egy nagyszerű szólógól jóvoltából tudott eredményes lenni. Jiménez első két teljes szezonja alatt 44 találatot szállított csapata dresszében, míg a 2020-2021-es kiírásban tíz mérkőzésről négy találatnál tartott súlyos sérülése bekövetkeztéig, amikor sokan egyáltalán a pályafutása folytatását is megkérdőjelezték.

A korábban az Atlético Madrid és a Benfica alkalmazásában is megforduló 30 éves csatár idénybeli hatodik bajnokiján szerezte meg a várva várt első találatát.