Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koeman segítője szerint minden rendben a csapat körül!

Az eltiltott holland trénert a Levante ellen helyettesítő Alfred Schreuder szerint nem kell félteni a Barcát a gyenge szezonkezdet miatt.

Koeman segítője a csapat 3-0-ás győzelmét követően abszolút elégedetten értékelt.

“Sok hasonló meccset játszottunk már. Azt gondolom remekül működtünk csapatként, kellő energiával és intenzitással futballoztunk, egy nagyszerű hangulatú stadionban! Sokat birtokoltuk a labdát, kontrolláltuk a 90 percet!” – kezdte gondolatmenetét Schreuder.

“Elégedettek lehetünk, és azt gondolom elégedettek lehetnek a játékosok is önmagukkal. Számomra nem kérdés, ha mindenki egészséges és bevethető, remek csapatunk van, sok variációs lehetőséggel! Ansu (Fati) visszatért, mindenki láthatta, hogy mit adhat a csapatnak! Pedri hamarosan újra játszhat, a fiataljaink, mint Nico (González) vagy Gavi kiemelkedő tehetségek, akikre bátran építhetünk!” – lelkendezett a katalánok asszisztens-edzője.

“Fontos meccsek várnak ránk, előbb jön a Benfica elleni BL-találkozó. Jó eredményt akarunk elérni, majd azt követően az Atlético elleni derbire koncentrálunk!” – jegyezte még meg Schreuder, kihangsúlyozva, hogy ‘optimistán és jó hangulatban készülnek a rájuk váró feladatokra’.