Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két kulcsjátékosát is elveszítette hetekre a Juventus!

Rossz híreket kapott Massimiliano Allegri, az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus vezetőedzője. A tréner ugyanis október közepéig nem számíthat két meghatározó játékosára, Alvaro Moratára és Paulo Dybalára.

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Ahogy arról beszámoltunk, a Juventus csapata 3:2-re legyőzte a Sampdoriát az olasz bajnokság legutóbbi fordulójában. Ez a siker azonban komoly áldozatokkal járt, ugyanis Massimiliano Allegri elveszítette Paulo Dybalát és Alvaro Moratát is. Azóta az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy mindkét játékos combsérülést szenvedett, és október közepéig biztosan harcképtelenné váltak. Dybala esetében ez talán örömhírként is felfogható, hiszen az argentin futballista könnyek között hagyta el a pályát, amiből akár egy súlyosabb sérülésre is lehetett számítani. Allegri mesternek így mindenesetre egyetlen csatára maradt, Moise Kean személyében az előttük álló időszakra, ugyanis a másik két támadó a becslések szerint csak a világbajnoki selejtezők után lesz ismét bevethető.

A Juventusra még két mérkőzés vár a válogatott szünet előtt. Előbb a BL-címvédő Chelseat látják vendégül a csoportkörben, majd a városi rivális Torinóval csapnak össze a bajnokságban.