Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: „Messi húsz évet húzott le Barcelonában, még szoknia kell”

Végre már tudjuk, hogy Lionel Messi pályára léphet-e holnap este a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Az argentin zseni kisebb sérülés után játszhat újra. Ám edzője meglehetősen szkeptikusan áll hozzá.

(Photo by Ira L. Black/Corbis via Getty Images)

Ráadásul Messi egy igazán fontos rangadón kerülhet vissza a pályára, lévén a Manchester City következik a legrangosabb európai kupasorozatban. A meccs előtti délutánon Mauricio Pochettino megtartotta a szokásos sajtótájékoztatót. A dél-amerikai szakember pedig igyekezte levenni a terhet a hatszoros aranylabdás válláról, de nem tudta (vagy nem akarta) konkrétan elárulni, hogy Messi játszik-e vagy sem:

„A játékosok nyugodtak, jól edzettek. Jó a hangulat. Egy különleges klubnál vagyunk, és el kell fogadnunk ezeket a különböző különleges helyzeteket. Ezt meg kell érteniük. De a csapat nagyon jó, és nagyon kiegyensúlyozott. Leo bevethető és edzett lesz, de nem tudom megmondani, hogy fog-e játszani. Húsz évet töltött Barcelonában. Meg kell szoknia az új környezetet, amelyben majd otthon érezheti magát.”

– dicsekedett tanítványai moráljával, Pochettino.