Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nasri: „Ihattam, bulizhattam, az edző őrizte volna még a kutyámat is”

A hétvégén bejelentette visszavonulását a korábbi francia válogatott középpályás, Samir Nasri. Az Arsenal és a Manchester City volt karmestere a Sevillaban is megfordult pár éve, és a spanyol klubbal kapcsolatban osztott meg érdekességeket.

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

A botrányosan nehéz természetű Samir Nasri a londoni és manchesteri éveket követően többet már nem találta a helyét sem a pályán, sem azon kívül, ide vezethető vissza viszonylag korai „nyugdíjba” vonulása is.

Pedig a City még a Sevillanak is kölcsönadta 2016. őszén, ahol Jorge Sampaoli volt a vezetőedzője. Az argentin szakember szintén egy igazi különc, valódi rokonlelkek voltak Nasrival. Ezzel kapcsolatban sztorizott utóbbi:

„Sampaoli nagyon szeretett volna megszerezni engem, azt mondta, hogy jöjjek a klubhoz, italozhatok, klubokba járhatok, bármit csinálhatok, megvéd a vezetőségtől. Az egyetlen dolog, amit kért tőlem, hogy játsszak jól a hétvégén. Ha egy hétvégén nem volt mérkőzésünk, és el akartam utazni a családomhoz, Sampaoli azt mondta, hogy vigyáz a kutyámra.”

– anekdotázott a Journal du Dimanche-nak adott interjújában, Nasri.

Jorge Sampaoli manapság az Olympique Marseille vezetőedzője.