Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Villarreal játékosát figyeli a Liverpool!

A Vörösök megfigyelői már korábban is figyelték a spanyolok támadóját, mikor még a Bournemouth csapatát erősítette, azonban a Manchester United elleni teljesítményével a középpontba került.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Villarreal szélsőjét, Arnaut Danjumát figyelemmel követik a jövőben a Liverpool megfigyelői és szakmai stábja, miután a szerda este is remek teljesítménnyel rukkolt elő a Vörös Ördögök elleni Bajnokok Ligája találkozón, ráadásul őt választották meg a mérkőzés emberének is.

A 24 éves holland labdarúgó számára nem ismeretlen közeg a Premier League, ugyanis korábban a Bournemouth együttesével szerepelt az angol élvonalban. Danjuma az idén nyáron igazolt a Cseresznyéktől a Villarrealhoz 23,5 millió euró ellenében, új csapatánál már bizonyított is, hogy megérte leigazolni, ugyanis nem csak a manchesteriek elleni találkozón mutatott jó teljesítményt, hanem a spanyol élvonalban is.

A Sárga tengeralattjáróval 2026-ig kötött szerződést, piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com. Azonban egy remek idénnyel a La Ligába akár a duplájára is feltornázhatja az árát Danjuma.