Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma középpályásáért harcol a Napoli és az Everton! – sajtóhír

Angliából és Olaszországból is érdeklődnek a José Mourinho által erősen mellőzött középpályás, Gonzalo Villar iránt, aki jóval kevesebb játéklehetőséget kap idén a “Farkasoknál”, mint a tavalyi szezonban. 

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Komoly fordulat állt be Gonzalo Villar római karrierjében, aki az előző idényben meghatározó játékos volt Paulo Fonseca rendszerében, José Mourinho irányítása alatt viszont a partvonalra szorult. Villar az előző szezonban összesen 47 mérkőzésen kapott szerepet Fonsecától, idén viszont eddig csupán 2 meccsen 69 perc jutott számára, mivel Mourinho jobban preferálja a Veretout, Pellegrini, Mkhitaryan alkotta középpályát. Villar mellőzöttsége miatt máris szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint több csapat is szeretné őt magához csábítani. A két legfőbb érdeklődő a Fichajes értesülései szerint a Napoli és az Everton csapata. A Napoli a felkészülési időszakban súlyos sérülést szenvedő Diego Demmét pótolná Villarral, míg az angol klub a Katarba távozó James Rodriguez helyére keres alternatívát. A beszámolók alapján Mourinho sem ragaszkodik Villar megtartásához, így akár már a télen megtörténhet a spanyol középpályás klubváltása.

Villart 2024 nyaráig köti aktuális kontraktusa az “örök városba”. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.