Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “A Torino nehezebb ellenfél, mint a Chelsea”

A Bajnokok Ligája hétközi fordulójában a címvédő Chelsea csapatát legyőző Juventus csapata az olasz bajnokság (Serie A) aktuális kiírásában a gyenge rajt után a városi rivális ellen folytatná a felzárkózást…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri némileg meghökkentő kijelentést tett a Torino városi rangadó előtt, véleménye szerint ugyanis bizonyos szempontból nehezebb meccs vár csapatára, mint a hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzés volt:

“A torinói derbire nehezebb felkészülni, mint a Chelsea ellen. A Torino játékosainak ez az év mérkőzése, mindent megtesznek majd a sikerért. Nagy a tét, már csak azért is, mert nem kezdtük jól a bajnokságot, és nekünk máris minden meccs egy kis döntő. Ivan Juric nagyszerű munkát végez a Torino élén, nagyon sokat fut a csapata, nehéz lesz ellenük játszani.”

Az olasz rekordbajnok bár kettőből kettő győzelemmel kezdte BL-szereplését, a bajnokságban mindössze nyolc pontot gyűjtött hat forduló alatt úgy, hogy az utolsó két meccsét már megnyerte. A Derby della Mole szombaton 18 órától veszi kezdetét a Torino otthonában.