Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: ingyen távozhat a válogatott védő! – sajtóhír

A 90min.com beszámolója alapján a jövő nyáron ingyen válthat csapatot a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Bayern München válogatott középhátvédje, Niklas Süle…

A weboldal úgy tudja, hogy minden bizonnyal a szezon végén távozik a Bayern Münchentől Niklas Süle, méghozzá ingyen. A bajorok védője iránt állítólag a Chelsea érdeklődik, a német sztárcsapat pedig éppen a londoni együttest erősítő Antonio Rüdigert szeretné soraiban tudni, aki jövő nyártól szintén szabadon igazolható lesz. A kékek ugyan tárgyalnak vele a hosszabbításról, ám az anyagiakat illetően nem tudnak megegyezni. Nagy valószínűség szerint a következő idénytől már nem a Chelsea-ben láthatjuk. 

Niklas Süle 2017 nyarán igazolt a Bayern Münchenhez. A 26 esztendős védő gyorsan a bajorok oszlopos tagja lett, igaz a komolyabb sérülések nem kerülték el. Süle minden frontot egybe véve eddig 144 mérkőzésen húzhatta fel magára a Bayern szerelését. Többek között négy bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját és két Német-kupát nyert a klub tagjaként.