Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem hosszabbít a BVB sztárja, a Real Madrid várja – sajtóhír

A spanyol sajtó legfrissebb híresztelései szerint a Real Madrid által már hosszabb ideje kiszemelt gólgyáros nem kívánja meghosszabbítani jelenlegi klubjával a szerződését…

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Az AS aktuális értesülései szerint Erling Haaland nem tervezi, hogy meghosszabbítja aktuális szerződését a Borussia Dortmund csapatával, hanem jövő nyáron klubváltásra adhatja a fejét. A fékezhetetlen gólgyáros iránt az eddigi híresztelések értelmében a Real Madrid, a Manchester City és a Paris Saint-Germain közt folyhat licitháború.

Az elmúlt BL-szezon legjobb csatárának választott Haaland másfél évvel ezelőtt, a 2020-as januári átigazolási időszakot megelőzően, mindössze 20 millió euró ellenében szerződött a Red Bull Salzburgtól a Dortmundhoz. A 21 éves norvég csatár minden sorozatot figyelembe véve 66 meccsen 66-szor volt eredményes a csapat színeiben, az elmúlt kiírásban 41 találkozón 41 találat volt a mérlege.

Haaland a Bundesliga 2020-2021-es idényét 27 góllal fejezte be, míg az új idényben öt forduló alatt már hét gólt szerzett, jelenleg azonban sérülése miatt harcképtelen.