Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba: “Még a MU játékosa vagyok, aztán meglátjuk…”

Hosszú ideje napi szinten téma a szigetországi sajtóban, hogy mi lesz a Manchester United világbajnok középpályásának sorsa az idény végén lejáró szerződése végeztével…

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

A Manchester United francia középpályása, Paul Pogba most a Nemzetek Ligája négyesdöntője kapcsán Torinóban adott interjút a helyi média részére, melyben természetesen nem kerülhettek meg azt a kérdést, hogy van-e esély a korábbi csapatához, a Juventushoz való visszatérésére:

“Sokat beszélek a korábbi csapattársaimmal, például Dybalával. A jövőm? A Manchester United játékosa vagyok, van még egy év a szerződésemből. Szeretném minél jobban zárni az idényt, aztán majd meglátjuk…”

A 28 éves francia irányító annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban a helyi lapok szerint Bruno Fernandes tavalyi érkezésével olyan újfajta jövőkép rajzolódott ki a “Vörös Ördögöknél”, amely még az eddig elvágyódó Pogbát is jobb belátásra bírta. Azonban csak átmenetileg, és sokak szerint jelenleg ismét a távozás felé kacsintgat, hiszen továbbra is csak kevés lehetőség jut neki a csapatban.

Nyílt titok, hogy Pogba megszerzése iránt a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is jó ideje megalapozott érdeklődést mutat.