Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Leonardo szerint a Real Madridot meg kell büntetni Mbappé miatt

Továbbra is megy a harc a PSG és a Real Madrid között amiatt, hogy a spanyolok le szeretnék szerződtetni Kylian Mbappét a párizsiaktól. A franciák sportigazgatója, Leonardo szerint a spanyolok tisztességtelennek az ügyben, ezért meg kell büntetni őket. 

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

A Real Madrid augusztus végén több ajánlattal is megkereste a Paris Saint-Germain csapatát Kylian Mbappé megvásárlása ügyében, azonban a párizsiak mindet elutasították, pedig a hírek szerint a legutolsó ajánlatuk elérte már a 200 millió eurót is.

Mindennek ellenére a PSG sportigazgatója, Leonardo szerint a Real Madrid mindvégig arra játszott, hogy ingyen igazolhassák le a fiatal támadót, igaz, ennek ellentmondtak az ajánlatokról és azok elutasításáról szóló hírek. Ráadásul azt szeretné, hogy emiatt szankciókat is alkalmazzanak a spanyol csapattal szemben.

“Bár a Real Madrid tagadja, de én úgy gondolom, hogy már nagyon régóta azon dolgoznak, hogy ingyen igazolják le Mbappét. Már két éve arról beszélnek nyilvánosan, hogy szeretnék őt megszerezni. Ezt pedig meg kellene büntetni!”

– nyilatkozta Leonardo a Festival dello Sportnak.

Mbappé ugyebár végül maradt Párizsban, sőt, a legfrissebb hírek szerint akár még meg is hosszabbíthatja jövő nyáron lejáró szerződését a PSG-vel.