Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Georginio Wijnaldum: “Eddig nem a terveim szerint alakultak a dolgok”!

Nem épp pályafutása legkönnyebb időszakát éli a PSG-hez szerződő holland középpályás, Georginio Wijnaldum. A 30 esztendős futballista erről egy interjúban is beszélt nemrég.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Idén nyáron nagy kérdés volt, hogy hol folytatja pályafutását a Liverpooltól távozó Georginio Wijnaldum. A holland középpályás esetében sokáig úgy tűnt, hogy a Barcelona csapatához szerződik, de végül az utolsó pillanatban mégis a Paris Saint-Germainhez írt alá. A 30 esztendős futballista első hónapjai viszont nem sikerültek túl jól a francia fővárosban, amiről egy interjúban ő is szót ejtett:

Eddig nem épp a terveim szerint alakultak a dolgok, úgyhogy nem mondhatnám, hogy felhőtlenül boldog vagyok a PSG-nél. Az elmúlt években nagyon jó formában játszottam, hozzászoktam, hogy szinte mindig a pályán voltam. Itt viszont egészen mást tapasztalok, amihez még hozzá kell szoknom. A legfontosabb, hogy pozitív maradjak és megtanuljam kezelni a kialakult helyzetet.

Wijnaldum ebben a szezonban összesen 11 meccsen kapott szerepet a PSG-ben, de gólt és gólpasszt még nem jegyzett. A legutóbbi 5 bajnokin ráadásul Mauricio Pochettino mindössze egyszer jelölte őt a kezdőbe, többnyire csak pár perc jutott számára a mérkőzéseken.