Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Newcastle viheti a Chelsea létszámfeletti csatárát – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint a tulajdonosváltás óta megannyi játékossal és menedzserrel hírbe hozott Newcastle United együttese a Chelsea mellőzött sztárját is tárt karokkal várná…

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

A The Bild forrásai szerint az újgazdag Newcastle United együttese mielőbb meg akarja szerezni a Chelsea színeiben legfeljebb epizódszereplőnek számító Timo Wernert.

A 25 esztendős német csatár egy éve 47.5 millió font ellenében igazolt a “kékekhez” a német RB Leipzig gárdájától, melyben a 2019-2020-as évad során 47 mérkőzésen 35-ször tudott eredményes lenni. Werner összességében négy esztendőt töltött a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, az elmúlt Bundesliga-szezont 28 találattal zárta. Hatalmas reményekkel szerződött a londoni gárdához, amely elképesztő erősítéseket hajtott végre múlt nyáron, ennek ellenére Frank Lampardnak már idő előtt távoznia kellett a menedzser pozíciójából.

Januárban Werner honfitársa, Thomas Tuchel vette át a csapat irányítását, ami érezhetően jól jött számára, de továbbra sem találja a helyét a londoni közegben. A német válogatott csatár 35 mérkőzés alatt mindössze hatszor talált be az angol bajnokság (Premier League) legutóbbi kiírásában.

Werner az új idényt sem kezdte túl fényesen, hiszen hat bajnoki fellépés alatt mindössze egyszer volt eredményes, és hétről hétre elképesztő helyzetek kihagyásával hívja fel magára a figyelmet.