Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost kérhet a Real Hazard-ért a Chelsea-től – sajtóhír

Miután az elmúlt napokban a világsajtóban felmerült a lehetősége annak, hogy a Real Madrid kegyvesztett sztárja visszatérhet korábbi csapatához, a legújabb információk szerint már egy lehetséges játékoscsere is körvonalazódni látszik a csapatok közt…

(Photo by Patricio Realpe/ChakanaNews)

Az El Nacional információi szerint a Real Madrid gárdája szívesen odaadná a Chelsea-nek korábbi játékosát, a londoniak által tárt karokkal várt Eden Hazard-t, abban az esetben, ha cserébe megkapják a “kékek” 21 éves angol válogatott jobbhátvédje, Reece James játékjogát.

A 30 esztendős belga szélső két évvel ezelőtt 100 millió eurós átigazolási díj és további bónuszok ellenében egy világrengető igazolás keretein belül tette át székhelyét a Chelsea-től a “blancókhoz”. Hazard madridi kalandja azonban egyelőre csúfos baklövésnek bizonyult, hiszen a játékos gyakorlatilag folyamatosan különböző sérülésekkel bajlódik, első szezonjában 22, a másodikban 21 tétmérkőzésen lépett pályára.

A tékozló támadót jobbára csak csereként vették őt számításba, mivel mire az egyik sérülésből felépülve formába lendült volna, rendszerint újra megsérült, így Madridban egyre inkább kezd betelni a pohár vele szemben. A belga légiós eddig mindössze öt gólt szerzett a “királyi gárda” színeiben 51 pályára lépés alatt.