Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle United: egy sztáredző máris nemet mondott

Bár gyaníthatóan nem kevés név van ott a Newcastle United menedzserjelöltjei között, egy potenciális és izgalmas lehetőség máris kiszállt a versenyből. Ugyanis állítólag harcolnak a szabadúszó szakemberek az angolok kispadjáért.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

A Daily Mail információja szerint a Real Madridnál töltött második éráját követően pihenőt töltő Zinedine Zidane máris nemet mondott a „Szarkáknak”. A francia valószínűleg nem tárgyalt még a folytatásról sem a frissen meggazdagodott együttes, sem más klubok illetékeseivel. Állítólag Zidane továbbra is két vágyálmával kapcsolatban várakozik. Egyes források szerint Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain) kirúgásától teszi függővé klubedzői visszatérését. A játékosként világbajnok „Zizou” legnagyobb álma saját bevallása szerint a francia válogatott irányítása, melyet egyszer szívesen átvenne korábbi harcostársától, Didier Deschamps-tól.

Az angliai fogadóirodák szerint Frank Lampard, Unai Emery vagy Antonio Conte lehet a legesélyesebb a Newcastle esetlegesen megüresedő menedzseri posztjára. Lévén Steve Bruce-t még ki sem rúgták a Premier League-ben szenvedő klubtól.