Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves: “Ha a Barcának szüksége van rám, csak fel kell hívniuk”

Katalán sajtóértesülések szerint a Barcelona csapat nélküli korábbi kiválósága nyitott arra, hogy adott esetben visszatérjen az egyesülethez…

(Photo by Pedro Vilela/Getty Images)

Ahogyan arról beszámoltunk, Dani Alves felbontotta szerződését a Sao Paulo csapatával, azóta pedig hiába hozták őt hírbe több csapattal, egyelőre nem kötelezte el magát sehova.

A katalán TV3 információi szerint a Barcelona egykori brazil hátvédje felhívta a klubelnök Joan Laportát, hogy az esetleges visszatérésről egyeztessen vele, melyet a csatorna megkeresésére a rutinos labdarúgó nem tagadott:

“Ha a Barcának szüksége van rám, csak fel kell hívniuk. Még mindig úgy gondolom, hogy bármelyik csapat játékához hozzá tudok tenni, a Barcelonáéhoz különösen, mert rengeteg a fiatal a csapatban.”

A 38 éves sokoldalú labdarúgó pályafutása zenitjén az öreg kontinensen a Sevilla (2002-2008), a Barcelona (2008-2016), a Juventus (2016-2017) és a Paris Saint-Germain (2017-2019) játékosa volt, mielőtt két évvel ezelőtt hazatért Brazíliába. Alves a São Paulo csapatkapitányaként az elmúlt két esztendő alatt összesen 95 mérkőzésen lépett pályára, melyeken tíz gólt szerzett.