Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbíthat a Real Madrid veteránja – sajtóhír

 A goal.com sportportál információi szerint hamarosan hosszabbíthat a Real Madrid világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott aranylabdás futballistája Luka Modric.

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

A Goal információi szerint Luka Modric elfogadna egy újabb szerződéshosszabbítási ajánlatot a Real Madridtól és 2023-ban is örömmel lenne a királyi gárda futballistája.

A horvát válogatott 36 éves középpályásának jelenlegi kontraktusa a szezon végén, 2022 nyarán jár le, de eddig egyik fél sem zárkózott el attól, hogy ezt meghosszabbítsák. A Goal szerint Modric már eldöntötte, hogy a horvát részvétel kiharcolását követően, a 2022-es katari világbajnokság után szándékozik elköszönni a nemzeti válogatottól.

Modric 2012 óta játszik a madridiaknál, akikkel számos trófeát gyűjtött be: kétszer ünnepelhetett spanyol bajnoki címet, egyszer Király Kupa-győzelmet, háromszor nyert spanyol és ugyanennyiszer európai Szuperkupát, s négy alkalommal végzett az élen a Reallal a Bajnokok Ligájában. A legjobb európai labdarúgót megillető Aranylabdát 2018-ban érdemelte ki a játékmester, akivel májusban egy évvel hosszabbítottak szerződést a Realnál.