Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Solskjaer állása nincs veszélyben – sajtóhír

Noha a legutóbbi kiábrándító vereség után ismét egyre többen bírálják, a szigetországi sajtó szerint nincs menedzserkérdés a Manchester United csapatánál…

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Manchester United vezetősége a Leicester City elleni 4-2-es vereség és az elmúlt hetekben nyújtott mérsékelt teljesítmény ellenére is töretlenül bízik Ole Gunnar Solskjaer menedzser munkájában.

A “vörös ördögök” egymást követő 28 idegenbeli PL-bajnoki után kaptak ki újra, hiszen 2020. január 19. óta 18 győzelem és tíz döntetlen volt a csapat mérlege házon kívül a bajnokságban. Eközben a csapat az utolsó három mérkőzésén csak egyetlen pontot szerzett a Premier League-ben, miután a mostani fiaskót megelőzően kikaptak hazai környezetben az Aston Villától, a szünet előtt pedig 1-1-es döntetlent játszottak az Everton ellen.

A csapatot egykor játékosként is erősítő Solskjaer 2018 decemberében még José Mourinho menesztése után került kinevezésre, először csak ideiglenesen, majd később véglegesítették őt. Múlt nyáron pedig 2024-ig megújították a szerződését. A 48 esztendős norvég szakember kezei alatt a gárda 162 mérkőzésből 89-et megnyert 36 döntetlen és 37 vereség mellett, de az utóbbi időben kifejezetten rossz szériába került, melyet követően egyre több bírálattal kell szembenéznie.

Minden sorozatot figyelembe véve a MU az utolsó öt fellépéséből csak egyetlen nyert meg, a Villarreal elleni találkozót a BL-ben.