Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: Zidane-nál is a Real klasszisa a favorit!

Francia kollégáihoz hasonlóan Zinedine Zidane is hasonló véleményen volt azt illetően, hogy kinek kellene odaítélni az idei Aranylabdát. 

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

A Real Madrid korábbi trénere a Telefoot-nak adott legutóbbi interjújában elmondta,  itt az idő, hogy saját, 1998-as győzelme után újra francia győztese legyen az Aranylabda-szavazásnak!

“Egyre többen beszélünk olyan futballistákról, akik megérdemelnék az Aranylabdát. Karim Benzema egyértelmű esélyese a díjnak!” – kezdte gondolatmenetét Zidane.

“Mindent tud a futballról, arról, hogy hogyan kell mozogni a pályán. Hihetetlen játékos, hálás vagyok, hogy az edzője lehettem. Remélem Ő nyeri az Aranylabdát. Tökéletes pillanat lenne a számára, hiszen karrierje legjobb formájában van!” – tette még hozzá Zidane.

A franciáknál tehát nem kérdés, hogy ki nyerheti az Aranylabdát, még úgy sem, hogy a legnagyobb kihívók közül Robert Lewandowski 41 gólos (!) idényt produkált a Bayern Münchenben; Lionel Messi Copa America-sikerre vezette Argentínát; míg Jorginho Bajnokok Ligáját nyert a Chelsea-vel, hazája válogatottjával pedig Európa-bajnok lett (…)