Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Elégedett vagyok, megérdemelten nyertünk!”

Elégedetten értékelte csapata Valencia elleni győzelmét az FC Barcelona trénere, Roanld Koeman. 

Úgy tűnik, sikerült rendezni a válogatott szünet alatt a sorokat a katalán fővárosban, hiszen a csapat, ha nem is tündökölt régi fényében, magabiztosan gyűjtötte be mindhárom pontot a Camp Nouban. A Barca játékában akad számos biztató jel, az egyik ilyen volt a visszatérése óta egyre jobban futballozó Ansu Fati teljesítménye.

“Még fizikálisan nincs száz százalékos állapotban, de lassan utoléri magát. Ma már játszhatott egy órát, és mindenki láthatta, hogy egyre jobb és jobb formában futballozik. Szüksége van a meccsritmusra, hiszen a tehetsége vitathatatlan! Remélem hosszú-hosszú ideig a Barca játékosa marad, terveink vannak vele! Különleges dolgokra képes!” – méltatta a holland tréner fiatal kulcsjátékosát, majd kijutott a dicséretből a debütáló Sergio Agüerónak, vagy az agilisen futballozó Sergino Destnek is.

“Dest remekül játszott, szélsőként is megállja a helyét. Tudom, hiszen láttam őt sokszor ezen a poszton az Ajaxban fiatalabb korában (…) A csapatnak nagyon fontos, hogy az olyan sérült támadók, mint Ansu Fati, vagy Sergio Agüero visszatérjenek. Új dimenzió adnak a játékunknak. Agüero klasszikus csatár, akinek a tapasztalata és profizmusa előrébb lökheti a csapatot a pályán. Fontos, hogy most már jó állapotban tartsuk őt, és Ansut is!” – így Koeman, aki szerint megérdemelték mindhárom pontot.

“Borzasztóan kezdtünk, hamar hátrányba kerültünk, de azt gondolom, jól reagáltunk a helyzetre, jól futballoztunk. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, az attitűdjével, és a három ponttal, amelyre rászolgáltunk!” – jegyezte még meg a Barca trénere.