Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cassano ismét beszólt CR-nek: “Még a történelem legjobb öt játékosa között sincs ott!”

Már nem először szólt be a korábbi olasz válogatott labdarúgó, Antonio Cassano Cristiano Ronaldónak, most viszont odáig merészkedett, hogy a portugál nincs ott a világ valaha volt öt legjobb játékosa között sem. 

(Photo by Stephen White – CameraSport via Getty Images)

Antonio Cassanóról finoman szólva sem mondhatjuk, hogy Cristiano Ronaldo rajongója lenne. Többször elmondta már a véleményét a portugálról, miszerint tönkretette a Juventust, tehetsége nincs, csak mesterséges tudása, és hogy közel sincs ahhoz, hogy a világ legjobb játékosaként tartsák számon.

Erről formált most ismét véleményt, miután CR ügynöke, Jorge Mendes ismét kijelentette, hogy ügyfele a történelem legjobbja, hogy ezzel is kampányoljon mellette az Aranylabda elnyerése érdekében. A viselkedése miatt többször is bajba került Cassano pedig most nem állta meg, hogy ne válaszoljon erre korábbi válogatottbeli csatártársa, Christian Vieri műsorában, a Bobo Tv-ben:

“Igen, ő a történelem legjobbja, Bonaparte Napóleon után! Elég már ebből Mendes! Még a legjobb ötben sincs benne! Messi, Pelé, Maradona, Cruyff és Ronaldo, a Fenomén egy másik szinten játszik és játszott, ők a világ valaha volt legjobb labdarúgói. De még utánuk is olyan zsenik következnek, mint Alfredo Di Stéfano vagy Marco van Basten.”

Vieri egyébként a műsorban egyetértett vele, ám ő Cruyff helyére inkább van Bastent tenné be.