Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: visszahívhatják játékosukat a Bundesligából! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint mind a Real Madrid, mind pedig a blancók játékosa, Reinier elégedetlen azzal, amennyi játéklehetőséget kap a brazil a Borussia Dortmundnál.

A 19 esztendős brazil tehetség azok után, hogy 2020 nyarán a Flamengo együttesétől csatlakozott a Real Madridhoz, a blancók szinte egyből, kölcsön is adták két évre a Borussia Dortmund együtteséhez.

A Ruhr-vidéken Reinier viszont egyre kevesebb lehetőséget kap, elvétve kerül a csapatba, idén mindösszesen 5 tétmérkőzésen 52 percet (!) játszott, csereként.

A madridi As című sportnapilap szerint az érintettek le is vonták már a következtetéseket, így januárban nagy valószínűség szerint véget ér majd Reinier dortmundi időszaka, és a Real visszahívja játékosát.

Állítólag a háttérben a fiatal brazil ügyeit intéző Giuliano Bertolucci is dolgozik a megoldáson, a torcedores.com beszámolója szerint az ügynök előrehaladott egyeztetéseket folytat a Benfica együttesével egy januári kölcsönszerződésről.

A lisszaboni klub mellett szólhat, hogy a Benficát irányító Jorge Jesus Reinier korábbi edzője volt a Flamengonál, ahol megadta az esélyt Reiniernek a felnőtt futballra.