Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: nem csillogott, de legalább nyert a Barca – videóval

A csoportkör két meglepetés csapata is pályára lépett a késő délutáni találkozókon. A Salzburg eddig üde színfoltja a Bajnokok Ligájának és mai győzelmével nagyon fontos lépést tett a továbbjutás felé, a Barcelona viszont a negatív meglepetése eddig a csoportkörének, két meccs alatt még gólt sem tudtak szerezni.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Azonban a Dinamo Kijev ellen megtört a jég, a 36. percben Pique talált be az ukránok kapujába. Ezután azt lehetett várni, hogy felszabadultabb lesz a hazai gárda és több gólos győzelmet aratnak, de ez a Barca, már nem az a Barca. Egy szenvedős, izzadságszagú meccset játszottak. Koeman a félidőben pályára küldte Fatit és Coutinhot, akik egy ideig úgy nézett ki, hogy színt vihetnek a katalán támadásokba, azonban később ők is beleszürkültek a mezőnybe, a hajrában Agüero is beállt, de ő sem sok vizet zavart.

Bajnokok Ligája E-csoport 3. forduló
FC Barcelona – Dinamo Kijev 1-0 (1-0)
Helyszín: Barcelona, Camp Nou Vezette: C. Turpin (francia)
Gólszerző: Pique (36.) ill.

A mérkőzés összefoglalója

E-csoport állása


Elképesztő elánnal kezdett a Salzburg, aminek már a 3. percben meglett az eredménye, Adeyemi talált be a Wolfsburg kapujába. Nem tarthatott sokáig az öröm, a 15. percben Nmecha kiegyenlített. Ez se törte meg a hazaiak lendületét és a végig jobban és veszélyesebben játszó Salzburg, Okafor duplájával eldöntötte a találkozót.
Három forduló után a Salzburg magabiztosan vezeti a csoportját, igaz a Sevilla és a Lille az esti idősávban lépnek majd pályára.

Bajnokok Ligája G-csoport 3. forduló
Salzburg – Wolfsburg 3-1 (1-1)
Helyszín: Salzburg, Red Bull Aréna Vezette: D. Orsato (olasz)
Gólszerzők: Adeyemi (3.), Okafor (65., 77.) ill.

A mérkőzés összefoglalója

G-csoport állása