Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Önbizalom-növelő sikert arattunk!”

Mint ismert, a Real Madrid nagyon meggyőző játékkal, gólokkal verte Ukrajnában a Sahtar Donyeck együttesét. Carlo Ancelotti vezetőedzőnek is tetszett csapata teljesítménye. 

“Amikor nem kapsz gólt, akkor máris nagyobb esélyed nyílik a győzelemre. Remekül védekeztünk, csapatként is nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Szinte tökéletesen megvalósítottuk, amit terveztünk, sikerült elfolytatnunk a Sahtar veszélyes  ellentámadásait is.” – idézi a Real Madrid hivatalos honlapja az olasz trénert.

“Eltökélt és a siker érdekében elkötelezett csapatot láttam, aminek nagyon örülök. Szép gólokat szereztünk, egyénileg is magas szinten futballozott mindenki. Az ilyen győzelmek önbizalmat kell, hogy adjanak!” – folytatta Ancelotti, majd külön kitért csapata támadóhármasára.

“Karim (Benzema) ezúttal is igazi vezér volt, a fiatalokat (Rodrygo és Vinícius) számára külön motiváló erő. Örülök, hogy mindannyian gólokat szereztek! Vinícius egyre jobb és jobb lesz, Rodrygo-nak fantasztikus meccse volt, Benzema pedig (…) Benzema – Lassan nehéz lesz szavakat találni rá!” – fogalmazott a blancók trénere, majd a remekelő támadó-hármas példáján kitért a hétvégi El Clásicóra is.

“Nehéz dolgom van, hiszen egy ilyen meccs után mégis hogyan lehetne belenyúlni a csapatba?! Ettől függetlenül a Barca ellen tudjuk, hogy minden más lesz. Összességében kellemes helyzetben vagyok, hiszen Valverdét például pihentethettem is ma este. Nagyon várjuk a találkozót!” – így Ancelotti.