Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a korlátozások feloldása ellenére sem volt teltház a Camp Nouban

Szerda kora este játszotta harmadik Bajnokok Ligája mérkőzését a Barcelona hazai pályán a Dinamo Kijev ellen. A Camp Nou most teltházzal üzemelhetne, azonban nem sokan voltak kíváncsiak a katalán gárda mérkőzéseire. 

(Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

A Barcelona megszerezte első gólját a Bajnokok Ligája idei kiírásában és 1-0-ra legyőzte a Dinamo Kijevet. A mérkőzésre a katalán gárda otthonában, a Camp Nouban került sor, ahová most már az új spanyol szabályozások értelmében teltházzal üzemelhet, ám a szurkolók alig töltötték meg a stadion felé.

A hivatalos közlések szerint a 99 ezres férőhelyes Camp Nouban a szerdai mérkőzésen 45.968 drukker vett részt, tehát még félház sem volt. Nem csak a Bajnokok Ligájában van gondja a férőhelyek feltöltésével a Barcelonának, hiszen a La Ligában is sokkal kevesebben kíváncsiak a csapatra. Ennek egyik oka, hogy sok bérletes visszamondta az igényét a helyekre, a felszabadult bérleteket pedig egyáltalán nem kapkodták el.

A Barcelonának nem jön jól ez, mivel az amúgy hatalmas adóssággal rendelkező klubnak nagyon kellene a bevétel a jegyeladásokból, így viszont nem fog hamar javulni a pénzügyi helyzetük.