Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: keresi kölcsönjátékosát a Sampdoria!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Sampdoria együttese jelenleg nem tudja, hogy hol tartózkodik a Juventustól kölcsönvett Mohamed Ihattaren…

Mohamed Ihattaren pályafutása eddig nagyon szépnek tűnik. A 19 esztendős futballista kiváló teljesítményt nyújtott a PSV Eindhovenben, amivel számos topcsapat figyelmét felkeltette. A nyári átigazolási időszak utolsó napján a Juventus szerződtette is őt 2 millió euró fejében, és nem mellesleg a holland felnőttválogatottba is kapott már meghívót. Az utóbbi hónapokban azonban valami nem stimmel a középpályással. A Juve ugyanis a szerződtetése után kölcsönadta őt a Sampdoria együttesének, mondván, hogy ott majd több játéklehetőséghez jut, ám Ihattaren eddig egy percet sem töltött a pályán a Samp mezében.

Ennek legfőbb oka a Football Italia értesülései szerint az, hogy a játékos 5 kilogramm túlsúllyal érkezett meg a Samphoz, ahol ráadásul október 12-e óta azt sem tudják, hogy Ihattaren hol van jelenleg. A futballista a beszámolók alapján családi okokra hivatkozva Hollandiában tartózkodik, de más olasz források szerint Ihattarent mostanság nem láttak családja utrechti otthonának közelében. Holland értesülések szerint ennek az “eltűnésnek” a hátterében az állhat, hogy a 19 esztendős futballista szeretné lecserélni játékosügynökét, Mino Raiolát, és Olaszországba sem akar visszatérni.