Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nyerni akarunk a Barca ellen!”

Az El Clásicót megelőzően a Real Madrid motiváltságát tökéletesen összefoglalták Fede Valverde szavai. 

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A blancók keretébe plusz-pihenőjét követően visszatérő uruguayi kiválóság szerint egyetlen céljuk van a Barca elleni találkozón.

“Érzek némi izgatottságot magamon, de ennél erősebb bennem, hogy mérhetetlenül büszke vagyok, hogy ilyen találkozón pályára léphetek.” – fogalmazott a középpályás a Real Madrid hivatalos televíziójának.

“Mindenki számár érzelmekkel teli találkozó lesz a Barca elleni. Extra-motiváció dolgozik mindannyiunkban, nyerni szeretnénk. Fontos lesz, hogy egységesek maradjunk, tisztában legyünk a szerepünkkel akár kezdőként, vagy csereként. A közös cél a legfontosabb!” – folytatta a 23 esztendős játékos, akinek kellemes emlékei vannak a legutóbbi ‘klasszikusról’ a Camp Nouban.

“Arra a gólomra mindig emlékezni fogok! Egy ilyen találkozón a hálóba találni, ráadásul győztes meccsen, felejthetetlen pillanat! Sokáig csak sodródtam az érzelmeimmel. Különleges volt az is, hogy a családom és a barátaimat leszámítva több száz üzenetet kaptam!” – így Valverde, megjegyezve még azt is, hogy úgy érzi különleges szezon vár a Real Madridra, amihez egy győzelem a Barca ellen tökéletes alapot adna.

 

Az FC Barcelona – Real Madrid találkozót vasárnap, 16:15-kor a Spíler 2 élőben közvetíti!