Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea kapusával erősítene a Juventus! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese szeretné megszerezni a Chelsea hálóőrét, Kepa Arrizabalagát.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

A Fichajes legfrissebb információ szerint a Juventus régi-új menedzsere, Massimiliano Allegri messze nem elégedett a csapat kapusfelhozatalával. Ennek legfőbb oka, hogy Szczesny formája is alaposan visszaesett az utóbbi időben, így a mester mindenképp szeretne egy riválist, vagy pedig egy új első számű kapust hozni a torinói klubhoz. A beszámolók alapján erre a legfőbb kiszemeltje nem más, mint a Chelsea hálóőre, Kepa Arrizabalaga. A spanyol kapus egyértelműen csak második választás Mendy mögött Thomas Tuchel rendszerében, így igen kevés lehetőséghez jut a Chelseanél. Kepa ebben a szezonban eddig összesen 3 mérkőzésen léphetett pályára, ezeken pedig 181 percet kapott a bizonyításra, így nem meglepő módon ő sem ragaszkodik ahhoz, hogy a londoni klubnál maradjon.

A Chelsea 2018 nyarán 80 millió euróért vásárolta meg Kepát az Athletic Bilbaotól. A spanyol kapus azóta 112 mérkőzsen védte a “Kékek” kapuját, ebből 41-et hozott le kapott gól nélkül. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 13 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.