Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalah: „Célunk csakis a bajnoki cím”

Elképesztő, történelmi jelentőségű győzelmet aratott a Manchester United otthonában a Liverpool együttese. A mérkőzés hőse egyértelműen a mesterhármast szerző Mohamed Szalah volt.

(Photo by Alex Livesey – Danehouse/Getty Images)

Szalah a Premier League történetének egyik legjobb légiósa már most. Az egyiptomi csatár miközben a Liverpool mellett tett korábban hűségesküt, a liga történetének legeredményesebb afrikai játékosa lett.

A Liverpool, miközben a könnyeivel küzdő Ole Gunnar Solskjaer menedzsert és a Manchester Unitedot a pokolba taszította, erőteljesen rástartolt a bajnoki címre. A mai rangadó lefújását követően a maga visszafogott, de örökké mosolygós stílusában nyilatkozott a pálya szélén Szalah.

„Nagyszerűen érzem magam a három gólom és a győzelem után. Érvényesítettük az akaratunkat a Manchester Unitedd ellen, akik mindent megtettek. Éreztük, hogy át kell vennünk az irányítást. Sok labdát kellett szereznünk, ami szükséges volt a gólpasszokhoz. Majd jött az első gól. A szünetben azt mondtuk magunknak az öltözőben, hogy játsszuk a saját játékunkat, ahogy csak tudjuk. Szép győzelem. Két éve már megismertük azt, hogy milyen bajnoknak lenni. Ezért is különleges ez a siker, a Manchester United szurkolói előtt.”

– ünnepelte a siker, és az abban mutatott kulcsszerepét a támadó.