Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a PSG sztárja – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain két csatára is újra bevethető lehet a francia bajnokság (Ligue 1) hétvégi fordulójában…

(Photo by John Berry/Getty Images)

Fabrizio Romano értesülései szerint a házasságát állítólag tisztázó Mauro Icardi a napokban újra edzésbe állt és a hétközi BL-mérkőzésről személyes okokból való távolmaradása után vasárnap este az Olympique Marseille ellen újra pályára léphet a Paris Saint-Germain soraiban.

A 28 éves csatár harmadik szezonját kezdte a francia klubnál, eddig minden sorozatot figyelembe véve 73 mérkőzésen 36 gólt szállított, de az új idényben a Messi-Neymar-Mbappé trió mögött jobbára csak epizódszerep jut számára, így egyre többször merült fel mostanában a távozásának lehetősége.

A forrás arról is beszámolt, hogy kisebb ágyéksérülése után Neymar is újra bevethető lesz Mauricio Pochettino keretében.

A PSG tíz forduló alatt kilenc győzelemmel és egy vereséggel magabiztosan vezeti a Ligue 1 táblázatát, aktuális ellenfele az Olympique Marseille a harmadik pozícióban tíz egységgel kevesebbet gyűjtött náluk.