Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Icardi diktálja a békefeltételeket!

Ugyan legutóbb már arról számolhattunk be, hogy a Paris Saint-Germain sztárja, Mauro Icardi sikeresen könyörögte vissza magát a feleségéhez, egyelőre mégsem teljesen derűs a helyzet.

Egy argentin újságíró, Yanina Latorre szerint ugyanis még nem teljes a béke a felek között. Állítólag Wanda Nara lesz az, akinek több dologról is le kell majd mondania, ha azt szeretné, hogy férje megjavuljon. Mint ismert, Icardi volt az, aki megcsalta a feleségét egy argentin modellecskével, aminek természetesen családi perpatvar lett a vége.

A hírek szerint már újra Párizsban van az egész família. Mauro ugyanis „hazacsalta” feleségét, a két közös gyereküket, illetve a nő előző kapcsolatából született három fiát. Azonban a 28 éves csatár saját maga vázolta Wandának, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy egyrészt jól teljesíthessen Lionel Messiék árnyékában, illetve másrészt miként nem fog más nőkhöz futni, ha otthon rosszul érzi magát. Latorre azt írja, hogy a PSG csillaga azt követeli feleségétől, hogy ezentúl csakis az anya-feleség, illetve játékosügynök szerepére koncentráljon. Icardi nem akarja látni azt a továbbiakban, hogy felesége az Instagramon teregeti ki az életük minden apró mozzanatát, és kénye-kedve szerint Milánóba repülget egyes-egyedül, ha éppen ahhoz van kedve.