Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hűtlenséggel vádolja felesége a PSG sztárját

Szombat este robbant a bomba a közösségi médiában, mely szerint a Paris Saint-Germain sztárjának alaposan beolvasott a felesége, mindez pedig könnyen házasságuk – és üzleti együttműködésük – végét jelentheti…

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

A Paris Saint-Germain csapatában jobbára a kispadról bevetésre váló Mauro Icardi felesége, Wanda Icardi a szombat esti órákban egy félreérthetetlen feliratot tett közzé Instagram sztorijában: “újabb családot tettél tönkre egy szajha miatt”. Amelyet később ugyan letörölt, de a PSG játékosát is valamennyi közösségi felületén kikövette.

Természetesen a világsajtó azonnal felkapta az ügyet, és a Corriere della Sera találata szerint a 28 éves argentin színésznő, Eugenia Suarez lehet a harmadik fél a kapcsolatban, akivel a focista elkövette a hűtlenséget.

Az argentin labdarúgó 2014-ben vette el Wandát, aki azelőtt a visszavonulását idén bejelentő Maxi López felesége volt. Két közös kislányuk született, míg a hölgynek az előző házasságából már volt három fia.

Mint ismeretes, annak idején állítólag éppen Wanda erőltette Icardi előző csapatától, az Intertől való távozását, ahol pedig az argentin csatárnak minden esélye megvolt rá, hogy klublegenda státuszba emelkedjen, ám ügynök felesége aknamunkájának köszönhetően abszolút megromlott a viszonya a klubbal és a szurkolókkal egyaránt, így dicstelenül távozott a milánói együttestől.

A 28 éves csatár harmadik szezonját kezdte a francia klubnál, eddig minden sorozatot figyelembe véve 73 mérkőzésen 36 gólt szállított, de az új idényben a Messi-Neymar-Mbappé trió mögött jobbára csak epizódszerep jut számára, így egyébként is egyre időszerűbb lenne számára a válás, ha pedig megválik ügynökétől (egyben feleségétől), akkor valóban jó esély mutatkozhat rá, hogy új helyen kezdjen új életet.