Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benfica: madridi megfigyelő érkezett az új sztárért

A legfrissebb transzferpiaci pletykák szerint több klub is képviseltette magát a Benfica tegnapi bajnokiján, a Vizela otthonában. A lisszaboniak, ha szűken is, de nyertek 1-0-ra és őrzik első helyüket a tabellán.

(Photo by Joao Rico/DeFodi Images via Getty Images)

A Benfica remek szezonkezdéséről már hetekkel ezelőtt is megemlékeztünk, bár azóta már kissé visszavettek a lendületből a pirosmezesek. A Bajnokok Ligájában és a portugál bajnokságban is helytálló együttes egyik legkiemelkedőbb tudású játékosának manapság Darwin Núnez számít. A 22 éves csatár a második szezonját tölti a Benficaban, és a szerződése még 2025-ig érvényes.

A hatszoros uruguayi válogatott játékos szerződése pedig azért lehet érdekes, mert állítólag már vannak kérői. Az Abola szerint a Manchester United és a Bayer Leverkusen képviselői ugyanúgy megjelentek a Vizela elleni győzelem során, mint az Atlético Madrid egy meg nem nevezett megfigyelője. A pletyka szerint míg előbbi kettő inkább a Rafa Silva és Roman Jaremcsuk kettősért érkezett, a „Matracosokat” sokkal inkább Darwin érdekli.

A Penarolnál nevelkedett tehetség érdekes szezont fut eddig. Tegnap ugyan nem talált be az ellenfélnek, azonban ha „idén” gólt szerez, akkor egyből meg sem áll a dupláig. Darwin eddig a Barcelona, a Santa Clara és a Boavista drukkereit szomorította két-két góllal.